You are here: Home » Eten & koken » Breien en haken bij de HEMA

Breien en haken bij de HEMA

geschreven door Constance

De brei- en haaktrend is vorig jaar ingezet en die zet dit najaar helemaal door, en dat geldt ook voor naaien en punniken.


HEMA heeft pakketten met voorbedrukte patronen en duidelijke werkbeschrijvingen. Daarnaast heeft HEMA ook fournituren zoals pomponband, linten en strijkapplicaties.

Het brei garen assortiment bestaat uit diverse kwaliteiten en er zijn 10 tot 12 kleuren. Met de gekleurde brei- en haaknaalden kan je mooie mode- of interieuraccessoires breien of haken.

En je kunt inspiratie opdoen in het, terug van weggeweest, HEMA Breiboek en op HEMA website. En hier kan je ook diverse pdf-jes downloaden, bijv. van een deken, kussen of poef. Verder heeft HEMA ook textielgaren en dit is grof garen dat gemaakt is van duurzaam restmateriaal uit
de textielindustrie.

Voor de (beginnende) naaister verkoopt HEMA pakketten waarbij het patroon op de stof is gedrukt en in het pakket zit een werkbeschrijving. Knip het patroon uit en maak op een eenvoudige manier een tas, schort of vlaggenlijn. Met linten, band en knopen kan je alles versieren. Verder heeft HEMA stoffenpakketen in het assortiment met lappen van 48 x 50 cm gedrukt op één paneel of 24 stofjes van 11 x 11 cm in zes dessins. Op de website kan je een beschrijving voor een vogelslinger of lappendeken downloaden.

Ook heeft HEMA tafelzeil in het assortiment en dit zeil is ook geschikt voor het maken tafelkleden maar ook voor een buitenkussen, een kinderschort of krukhoes. De werkbeschrijvingen zijn te downloaden op de HEMA site.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com