You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: Stille Rowenta stofzuiger

Gadget Test: Stille Rowenta stofzuiger

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik het al aangekondigd, het is de aankomende tijd ’test tijd’. En een van de testartikelen is de stille stofzuiger van Rowenta.

Iedereen heeft een hekel aan het geluid van een stofzuiger (mijn Noorse boskat Noa incluis) en Rowenta heeft daarom een aantal nieuwe stofzuigers uitgebracht die de stilste stofzuigers ter wereld zijn; Silence Force Extreme. En deze stofzuigers zijn er met en zonder stofzak: de Silence Force Extreme en de Silence Force Extreme Cyclonic.

Ik heb de Silence Force Extreme (met stofzak) thuis gekregen en dit model geeft slechts 62 dB(A) aan geluid af, terwijl een ‘gewoon’ model 78 dB(A) aan geluid produceert en dat zonder dat de stofzuiger aan zuigkracht inboet. Stofzuigers zonder stofzak produceren over het algemeen meer geluid, maar de Cyclonic is met zijn 68 dB(A) de stilste stofzuiger ter wereld zonder stofzak.

In de doos vind je ook een groot aantal accessoires, zoals een universele & een speciale parketmond, een meubelborstel en een meubelzuigmond.

De aankomende dagen ga ik aan de slag met de Rowenta Silence Force Extreme en de ultieme test zal toch wel de ‘confrontatie’ tussen Noa en de stofzuiger zijn. Dus wordt vervolgd…

[youtube]http://youtu.be/3UsYppT9XtY[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com