You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Tefal stoomstrijkijzer, zonder snoer

Gadget Test: Tefal stoomstrijkijzer, zonder snoer

geschreven door Constance

Een ander testapparaat dat is binnengekomen is de Tefal Freemove, een stoomstrijkijzer zonder snoer! Vaste lezers weten dat ik een hekel heb aan strijken en dat het mij zo makkelijk mogelijk moet worden gemaakt.

Het strijkijzer bestaat uit 2 delen; het EasyFix systeem en het ijzer zelf. Allereerst moet je het EasyFix-systeem (een klem) op je strijkplank vastmaken en hierop klik je het basisstation en het strijkijzer zelf zet je in deze basis, zodat het ijzer opwarmt. Als het ijzer is opgewarmd kan je 25 seconden strijden. Vervolgens krijg je een piepje te horen en gaat er een rood lampje branden en moet het ijzer weer aan de lader en na 4 seconden kan je weer verder strijken. Je kunt kiezen voor een Turbostoomstoot, voor lastige kreukels, of continue stoom, dan hou je de stoomknop ingedrukt. En ook kan je, mbv. de sprayknop je was even vochtig maken. Zoals alle Tefal stoomstrijkijzers heeft ook dit model een Ultragliss zool met keramische coating. Het strijkijzer moet elke maand worden gereinigd dmv. de zelfreinigingsfunctie, zit er een anti-kalkstaafje in het apparaat en heeft het ijzer een druppelstop.

Nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd wat je allemaal kan strijken in 25 seconden en of het inderdaad echt zo lekker werkt zonder snoer. Dus binnenkort meer.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com