You are here: Home » Accessoires » Moederdag kado: Nieuwe Cuisinart Blender, voor warme soep en saus

Moederdag kado: Nieuwe Cuisinart Blender, voor warme soep en saus

geschreven door Constance

Het is op 13 mei as. weer Moederdag en de aankomende tijd ga ik voor jullie een aantal handige Moederdag gadget-tips op een rijtje zetten en ik begin met de Cuisinart Soep Blender.

Natuurlijk staat er bij heel veel kookliefhebbers een blender op het aanrecht, maar hiermee kan je alleen maar koude gerechten maken en moet je je soep of saus altijd weer overschenken in een pan. Speciaal hiervoor heeft Cuisinart een blender ontwikkeld die niet alleen je soep of saus maakt maar deze gelijk voor je verwarmt (3 verschillende temperaturen) waardoor je, in minder dan 30 minuten, een heerlijk gerecht hebt.

Je kunt, in de glazen kom met handige schenktuit, in 1 keer 1,75 liter soep of saus maken en door de timer kunnen recepten tot op de seconde nauwkeurig uitgevoerd worden.

Natuurlijk kan je de Soep Blender ook gebruiken voor het crushen van ijs of hard voedsel en hierdoor natuurlijk, behalve soep en saus, ook heerlijke cocktails en desserts maken. Dus de Cuisinart Blender is een echte multi tasker; koken en mixen in een!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com