You are here: Home » Accessoires » Behang, ook geschikt voor pubers

Behang, ook geschikt voor pubers

geschreven door Constance

Ik heb dus een puberdochter. Een heerlijk mens, lekker slim, vrolijk (meestal) en bij andere mensen heel beleefd. Ik geniet echt van dat meisje dat nu zo’n beetje vrouw is. Bijna volwassen want ookal zijn haar uiterlijk trekken heel volgroeid, in heer gedrag is ze vaak nog heel klein. Meestal is dat leuk bijvoorbeeld als ze blij is met pannenkoeken voor ontbijt of als ze toch nog even een dikke knuffel wil halen voor het slapen gaan.

Maar er is een trekje aan dat schatje waar ik een gruwelijke hekel aan heb: Ze laat echt ALLES wat ze in haar handen heeft achter zich slingeren. Niets krijgt ze opgeruimd en als ik er iets van zeg is ze compleet verbaasd. Haar kamer vind ze een donker hol, geen wonder want het tapijt is onzichtbaar onder de ladingen kleding. Sinds vorige week wil ze daar iets aan veranderen… ze heeft alles opgeruimd en is dapper begonnen met een moodboard om te bedenken hoe ze haar kamer wil. Ik heb alvast een heel leuke tip voor haar: vintage chic behang. Dit behang is echt geweldig voor woonkamers, kinderkamers en… puberkamers. Varianten zijn er genoeg: van super stoer tot heel zoet en lief. Net als pubermeisjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com