You are here: Home » Beauty » Moederdag kado: Manicure set

Moederdag kado: Manicure set

geschreven door Constance

Tijdens een presentatie, een paar weken geleden, waren ze er ineens weer; mooie manicure sets. Want vroeger had elke vrouw zo’n setje in haar tas of op het nachtkastje liggen maar tegenwoordig zijn ze niet echt hip terwijl een goede manicure set reuze handig is.

Maar aangezien elke vrouw (én man) toch verzorgde handen wil hebben heeft Wüsthof een aantal sets samengesteld; een 3 of 4-delige basisset (met daarin een gecombineerde huid- & nagelschaar, pincet en safiervijl) maar ook een luxe 8-delige set. En de hoesjes zijn er in trendy kleuren zoals zwart/turkoois, roze/grijs en grijs/paars.

Wat zit er in een manicure set? Je vindt een nagelschaar, huidschaar, nagelvijl, pincet, huidtangetje, nageltangetje, bokkepootje en een nagelreiniger in de luxe set.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com