You are here: Home » Eten & koken » Moederdag kado: Chocolade en wijn

Moederdag kado: Chocolade en wijn

geschreven door Constance

Dit jaar is het zondag 13 mei as. weer Moederdag en speciaal hiervoor zal ik de aankomende tijd een aantal leuke, bijzondere en trendy cadeautips geven.

Heb je een moeder die dol is op chocolade en ook regelmatig een lekker glas wijn drinkt dan zijn de Brix Chocolate for Wine combinaties een leuk én lekker cadeau. Brix Chocolate for Wine is chocolade die speciaal ontwikkeld is voor bij wijn of champagne. Er zijn 4 blends
variërend van Milk (40% cacao) tot Extra Dark (70%) en deze combineren stuk voor stuk goed met verschillende wijnen. Zo is de Smooth (50%) optimaal met een zwoele Pinot Noir en houdt de Extra Dark van wat steviger rode wijnen. En het is een hele bijzondere vervanger voor het kaasplankje.

De klassieke BRIX is een robuust blok waar je chocoladesplinters vanaf beitelt. En de BRIX collectie is er speciaal voor de moeder die niet kan kiezen: in de doos zitten 4 verschillende BRIX blokjes.Natuurlijk kan je ook een BRIX blok met een bijpassende wijn of champagne bestellen.

[youtube]http://youtu.be/dRPcIUDdSG0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com