You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Nieuwe Logitech Speakers

Nieuwe Logitech Speakers

geschreven door Constance

Logitech introduceert de Logitech UE Air Speaker met Apple AirPlay en hiermee kan je ongecomprimeerde muziek van iTunes en de iPhone, iPad en iPod touch aansluiten op je WiFi netwerk in je huis en dit netwerk verbinden met de Logitech UE Air Speaker.

De Logitech UE Air Speaker heeft een audiogeluid van hoge kwaliteit en met een groot klankbereik, versterkt door dubbele tweeters en woofers. Logitech UE levert muziek ongeacht de plek waar geluisterd wordt in de Logitech UE Air Speaker zijn home audio ervaring met de kennis van Ultimate Ears gecombineerd.

Zodra je de iPad, iPhone of iPod touch in het dock plaatst en de Logitech UE Air app is gedownload via de aanwijzingen op het scherm, is de Air Speaker direct klaar voor gebruik via het wifi thuisnetwerk. Na de (eenmalige set-up) zijn alle iPhones 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (tweede, derde en vierde generatie), iPad, iPad 2  of de nieuwe iPad (derde generatie) met het besturingssysteem iOS 4.2 of nieuwer en elke Mac of PC in het thuisnetwerk met iTunes 10.2 of nieuwer direct verbonden. Ook kan met Apple Dock Connector, de iPad, iPhone of iPod Touch worden opgeladen tijdens het afspelen van muziek.

De Logitech UE Air Speaker is vanaf nu exclusief verkrijgbaar Dixons en MyCom en is er in deze winkels is een demomodel aanwezig, zodat je de Logitech UE Air Speaker zelf kan testen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com