You are here: Home » Van alles wat » Paastafel tips

Paastafel tips

geschreven door Constance

Alweer, zaterdag nog snel boodschappen doen voor Pasen. Gek eigenlijk met Kerstmis ervaar ik veel meet stress met betrekking tot eten en drinken dan met Pasen. Misschien omdat Kerstmis tijdens de donkere dagen valt? Ik weet het niet. Pasen voelt gewoon mindere beladen.

En wat doet een puber gezin op zo’n dag? We starten met het Paasontbijt, er blijven vast wel wat mede-pubers slapen dus het ontbijt zal niet voor 12 uur starten, brunch dan maar. Traditioneel met eggs benedict, pasteitjes met kippenragout en de favoriet van dit moment: bagels met creme frache en zure room. Veel jus d’orange, thee en koffie erbij en wij kunnen uren vooruit.

Maar hoe ziet de tafel eruit… Onze tafel is belachelijk groot daarom hangt erboven een kippenmand als lamp. Met Kerst is die lamp aangekleed als boom en vanavond gaan de kuikentjes erin. Nog snel even shoppen nu de kuikentjes en eitjes in de opruiming zijn. Voordeel daarvan is dat de paas-rommeltjes niet op tafel staan zodat we ons kunnen concentreren op het eten en elkaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com