You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Iets te enthousiast verbouwt?

Iets te enthousiast verbouwt?

geschreven door Constance
traprenovatie

Voor de meeste mensen klinkt onderstaande vast bekend in de oren. Heel enthousiast, misschien wel iets te enthousiast, ben je begonnen met de verbouwing en/of inrichting van je eigen stulpje. En tijdens, maar meestal achteraf, kom je altijd bij beschadigingen uit. De één wat beter bij te werken of te verdoezelen dan de ander.

Maar het grootste hekelpunt blijft toch die ellendige trap, want de zware dingen moeten natuurlijk altijd naar boven. En juist dat gaat, jammer genoeg, niet altijd goed. En dan sta je voor de keuze: zo laten of toch maar die trap (laten) renoveren?

Doe het zelf
Wanneer je besluit om eigenhandig je trap te gaan renoveren zijn er een paar dingen waar je zeker op moet letten. Bedenk goed waarmee je de trap wilt gaan bekleden. Je hebt de keuze uit onder andere hout, laminaat, vloerbedekking, trapmaantjes of natuurlijk het renoveren van de bestaande trap, door middel van opvullen, verven en aflakken, als deze van hout gemaakt is.

Schakel eetraprenovatien deskundige in
Ben je niet overtuigd van je eigen kunnen of laat je het gewoon liever door een deskundig bedrijf opknappen? En wilt u een compleet nieuwe trap laten plaatsen of is de trap renoveren of alleen de trap bekleden voldoende? Oriënteer jezelf in ieder geval eerst goed wat het uiteindelijke budget is en welke systemen binnen dat budget passen, voordat je met een bedrijf in zee gaat. Want in deze zee zwemmen veel verschillende bedrijven en partijen.

Een trap beschadigen is zo moeilijk niet, maar een trap (laten) renoveren hoeft ook niet moeilijk of duur te zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com