You are here: Home » Architectuur » Tips om je huis sneller te verkopen

Toen wij ons huis vorig jaar te koop zetten, dachten we er eerlijk gezegd niet bij na dat het misschien wel een beetje lastig zou kunnen zijn. Wij hadden mazzel, ons huis was binnen zes weken verkocht terwijl het en heel apart huis was. En ik heb me regelmatig afgevraagd waarom ons dat zo snel lukte. Een paar tips:Loop bijvoorbeeld eens in je huis rond met een vriendin, vraag haar om eerlijk en kritisch te zeggen wat ze vindt. Maak foto’s en probeer daar objectief naar te kijken; waar ligt rommel, welke gezellige stapeltjes kunnen weg? Zijn het niet wat heel veel kussens op de grond en is de verf op de trap niet heel erg versleten? Als de makelaar komt om een vraagprijs te bepalen vraag hem (of haar) dan gerust naar tips om je huis te verbeteren voor de verkoop. Een makelaar weet daar meer vanaf dan de gemiddelde Nederlander dus doe er je voordeel mee. Maak daarna een plan; wat zou je echt moeten aanpassen om het huis te verkopen? Voer dat soort klusjes uit; vervang dat kapotte raampje, zorg dat de keukendeurtje niet scheef hangen en verf snel de muur met die mooie kindertekening. En zet wat eenjarige planten in de kale stukken van je tuin.

Als er foto’s worden gemaakt zorg dan dat je huis er picobello schoon uitziet met (veel) verse bloemen en fris opgedekte bedden. Kijk gewoon eens in een woonblad en laat je inspireren, wat in de woonbladen staat vinden veel mensen mooi… En als er dan kijkers komen zorg je dat je huis lekker fris ruikt, daar zijn kopers dol op…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com