You are here: Home » Beauty » AVEDA make-up collectie

AVEDA make-up collectie

geschreven door Constance

Speciaal voor de aankomende lente en zomer heeft AVEDA de limited edition ‘Sea Blossoms’ make-up collectie ontwikkeld.

De Sea Blossoms collectie bestaat uit twee Petal Essence Eye Color Trio’s, twee Nourish-mint Smoothing Lip Colors, twee Nourish-mint Rehydrating Lip Glazes en één Petal Essence Face Accents Trio. En zoals de naam al zegt is deze collectie geïnspireerd op het aqua thema, met zachte tinten zoals roze, koraal, violet en blauw.

De AVEDA Petal Essence Eye Color Trio’s geven je ogen een egale kleur met een aromatische bloemenwas van jasmijn en geranium. De bloemenwas zorgt voor een gladde en zachte textuur die perfect mengt. De Eye Color is gemakkelijk en gelijkmatig te verdelen en blijft de hele dag zitten. De AVEDA Petal Essence Eye Color Trio’s zijn subtiel geparfumeerd met een vleugje bloemenaroma.

AVEDA Nourish-mint Lip formules zijn verrijkt met plant- en fruitwassen om je lippen te hydrateren, verzachten en om vollere lippen te creëren. De Mint Smoothing Lip Colors hebben romige, intense kleuren en zijn gemakkelijk aan te brengen en geven je lippen een diepe, gelijke kleur met zijdeglans.

Petal Essence Face Accents is een kleurentrio voor het gezicht en is de perfecte blush, bronzer, highlighter en blos in één.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com