You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: Zelf yoghurt maken met de EasiYo yoghurt maker, deel 2

Gadget Test: Zelf yoghurt maken met de EasiYo yoghurt maker, deel 2

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie kunnen hoe gemakkelijk de EasiYo yoghurtmaker werkt. Je zorgt voor koud kraanwater, gekookt heet water, een EasiYo yoghurt product, de maker en de bewaarbus. Dat is alles.

Maar hoe smaakt de yoghurt als ie klaar is, wil je waarschijnlijk weten. Allereerst is Testman heel erg kritisch tov. yoghurt en kwark. Hij wil het liefste magere producten en dan ook nog biologisch maar het moet ook nog eens lekker smaken. Daarom had hij echt zijn bedenkingen over de smaak, en dat kwam mede door de verpakking (een zakje) en de inhoud (poedervorm). Maar EasiYo is geheel natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen, stabilisatoren, gelatine, kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen en gluten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A7Tx228d0kE&list=UUHxIfbTxLqlnJS44QBZ7UEQ&index=2&feature=plcp[/youtube]

Nu had ikzelf, tijdens de demonstratie, al mogen proeven van de Griekse yoghurt met kokos en aangezien Testman dol op kokos is, heb ik deze al eerste gemaakt. En Testman was hierover helemaal enthousiast. En ook met de aardbeienvariant is ie erg blij, aangezien je de associatie met aardbeienijs krijgt, qua smaak.

Wij zijn erg positief over de EasiYo, zoals gebruiksgemak en smaak, maar toch hebben we 1 minpuntje gevonden. De maat/bewaarbeker is vrij groot en hierdoor is ie niet zo gemakkelijk leeg te lepelen. Maar ik zag op de Engelse EasiYo website dat er ook halve bekers te bestellen zijn, dus dat is een prima oplossing en je kunt dan ook een portie meenemen, bijv. naar je werk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com