You are here: Home » Beauty » Facebook prijsvraag: Win een Ladyshape Valentijnshart

Facebook prijsvraag: Win een Ladyshape Valentijnshart

geschreven door Constance

Vorig jaar heeft Ladyshape een hartvormig shaving/shaping tool in haar collectie opgenomen (daarnaast is er ook nog een streep- en een driehoek vorm te koop) en omdat het bijna Valentijnsdag is, mag ik, namens Ladyshape, 3 hartvormige Intimate Shaping Tools (twv. 10,95 per stuk) weggeven!

Wat moet je doen? Voor 11 februari as., dien je de Facebook Fanpagina van Ladyshape te ‘Liken’ en dit doe je ook met de Facebook Fanpagina van shoppen.blogo.nl. (Als je nog geen lid bent van de shoppen.blogo.nl Fanpagina.)  Daarna laat je op shoppen.blogo.nl Facebook Fanpagina je reactie achter waarom jij een Valentijnshart van Ladyshape wilt winnen.

Let op: reacties en antwoorden moeten op de Facebook Fanpagina worden gegeven want anders doe je niet mee! De prijswinnaarskrijgen persoonlijk bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com