You are here: Home » Accessoires » Loods 5 heeft een nieuwe website

Heerlijk, winkelen in woonwarenhuis. Inspiratie krijgen en bedenken wat je absoluut nodig hebt om je huis nog leuker te maken. Rustig mooie dingen uitzoeken die bij je eigen lifestyle passen.

Je hoeft naturlijk niets aan te schaffen maar eerlijk gezegd loop ik dat soort winkels zelden uit zonder iets leuks gekocht te hebben. Al is het maar een pak servetjes of een leuk kussentje. Ik kom graag bij Loods 5 in Sliedrecht en Zaandam en niet alleen omdat John -Woodshoo- daar zijn tafels en kasten verkoopt. De winkels zijn gemakkelijk te vinden en hebben volop parkeergelegenheid. Naast banken, stoelen, kasten en complete keukens kun je er natuurlijk ook terecht voor leuke kleine cadeautjes en woonaccessoires. En omdat er er heel veel verschillende leveranciers zijn is er steeds een nieuw aanbod waardoor Loods5 steeds weer verrast.

Op de nieuwe site van Loods 5 doe je nu wel heel gemakkelijk inspiratie op. De site is biedt namelijk heel mooi gestylde foto’s om je op ideeën te brengen. Daarnaast is de homepage heel handig ingedeeld in productgroepen zoals zitten, opbergen en verlichting. Zo vind je supersimpel de leukste artikelen. En de komende weken zullen er steeds meer artikelen online gezet worden.

Om te shoppen moet je nog wel naar de winkels van  Loods 5 toe gaan maar da’s alleen maar leuk want er zijn telkens nieuwe artikelen en tussen het shoppen door kun je bijkomen in de restaurants waar je niet alleen de heerlijkste latte of munthee drinkt maar waar je ook lekker kunt snacken en eten.

Dus laat je inspireren op www.loods5.nl

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com