You are here: Home » Accessoires » e-Books bij de Hema

e-Books bij de Hema

geschreven door Constance

Ik gebruik al een aantal jaren een e-Book en om me heen kopen ook steeds meer mensen kopen een e-Book. Want wat is dat toch een fijne uitvinding, nooit meer op vakantie met meer dan 20 kilo aan boeken in je koffer en je e-Book past ook gewoon in je handtas en je hebt altijd een paar duizend boeken bij je.

En ook de Hema is dit niet ontgaan want zij verkopen, behalve ‘echte boeken’, nu ook e-Book titels. Natuurlijk is er nog niet een groot scala aan titels beschikbaar, maar de meest populaire ‘gewone’ boeken zijn er ook als e-Book en ook nog eens goedkoper. De Hema e-Books zijn te lezen met behulp van Adobe Digital Editions en kunnen op een e-Reader en/of Tablet gelezen worden. En mocht je nog niet in het bezit zijn van een e-Reader dan deze ook gelijk bij Hema besteld worden, incl. 5 gratis e-Books!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com