You are here: Home » Gadgets » Test: Jabra STREET2, bluetooth headset als sieraad

Test: Jabra STREET2, bluetooth headset als sieraad

geschreven door Constance

Soms krijg ik gadgets thuis gestuurd die niet alleen op ladygadgets.blogo.nl thuis horen, maar ook op shoppen.blogo.nl en daarvoor kunnen verschillende redenen zijn, bijv. het is een beautygadget, of een mooie laptoptas of een gadget sieraad. En dat laatste is het geval met de Jabra STREET2, een sieraad (aan een ketting) dat tegelijkertijd een Bluetooth muziekheadset is.

De Jabra STREET2 is een dogtag hanger, incl. een ketting en een clip voor aan je jas of broek, en de headset zit hierin verborgen. De STREET2 is er in 2 kleuren (wit of zwart) en hierbij krijg je ook bijpassende oordopjes (incl. 3 maten verschillende eargels). Je kunt er ook voor kiezen om je eigen headset/hoofdtelefoon te gebruiken, zelfs als deze geen ingebouwde microfoon heeft en dat maakt de STREET 2 nu zo bijzonder.

Want je kunt nu, zonder enig gedoe met snoeren, via je mobieltje, je eigen muziek beluisteren en ook telefoongesprekken voeren zonder dat je je mobiel uit je tas of jas hoeft te halen. Als je gebeld wordt, stop de muziek automatisch en gelijk een gesprek voeren en dat komt omdat de STREET2 een ingebouwde microfoon heeft. Het geluid van de muziek is prima, zeker als je van een bass houdt, en ook het geluid van de telefoongesprekken zijn perfect. Ik reis nl. heel veel met trein en dan krijg je altijd last van omgevingsgeluid en dit was, aan de andere kant van de lijn, blijkbaar niet waarneembaar want ik heb geen enkele keer de vraag gekregen of ik soms in de trein zat. En de toetsen zijn met handschoenen aan (of lange nagels) ook prima te bedienen.

Natuurlijk kan je de Jabra STREET2 een stuk fashionable maken, door niet de bijgeleverde zilverkleurige bolletjesketting te gebruiken, maar net als ik, de STREET2 aan een dunne lange parelketting te hangen, of aan een leren veter of koord.  Ik vind de Jabra STREET2 echt een gadget dat niet alleen handig en praktisch is, maar er ook nog eens heel mooi uitziet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com