You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test: Philips goLITE BLU energielamp

Gadget Test: Philips goLITE BLU energielamp

geschreven door Constance

Eind december heb ik een energielamp thuis gekregen voor een uitgebreide test en aangezien het morgen (de 3e maandag van januari) Blue Monday is, leek me het wel toepasselijk om de Philips goLITE BLU te bespreken.

De Philips goLITE BLU is te gebruiken als je last hebt van jetlag (dus dat was handig toen ik thuis kwam vanuit New York) maar ook als de winterdip toeslaat. En daar hebben heel veel Nederlanders last van, en Blue Monday wordt gezien als de meest depressieve dag van het jaar. Ik heb de afgelopen dagen, evenals met Testman, een aantal keren per week tijdens mijn schrijfwerkzaamheden achter de goLITE BLU gezeten en ik voelde me gelijk een stuk fitter en ook mijn jetlag ‘wattenhoofd’ verdween heel snel. Ook Testman had (door een aantal vroege èn late afspraken) een paar keer een korte nacht gemaakt en als hij op de dag achter de goLITE BLU plaatsnam voelde hij zich weer helemaal fris en kon hij moeiteloos door naar zijn volgende afspraak of vergadering.

Philips heeft 2 modellen van de goLITE BLU in het assortiment en we hebben de basisversie getest. Deze werkt helemaal prima, alleen kan hij niet worden opgeladen waardoor jezelf, bij gebruik in het buitenland, zelf voor een internationale stekkerset moet zorgen. De luxere versie heeft wel een oplaadbare batterij en wordt er, door Philips, een stekkerset bijgeleverd evenals een reistasje. Maar wij hebben dit niet als een probleem ervaren.

Conclusie: als je last hebt van een winterdip en je wilt Blue Monday ‘verslaan’ schaf dan de goLITE BLU energielamp aan. Je voelt daarna een stuk minder moe en je kunt de goLITE BLU met meerdere personen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com