You are here: Home » Shoppen » Weight Watchers winkel opent in Amsterdam en Win!

Weight Watchers winkel opent in Amsterdam en Win!

geschreven door Constance

Morgen gaat de 1e Weight Watchers winkel geopend worden en deze komt aan de Overtoom in Amsterdam. De opening gaat verricht worden door Angela Groothuizen, want zij volgt, sinds een tijdje, het nieuwe ProPoints 2.0 programma en geeft zij ook een mini concert.

Win: En om dit heugelijke feit te vieren kan je 10x 1 jaar lang gratis persoonlijke coaching winnen. Je moet wel zorgen dat je om10.00 uur bij de Weight Watchers store (Overtoom 73, Amsterdam) staat om de jury te overtuigen waarom jij een jaar lang gratis coaching moet winnen. Je krijgt 1 minuut de tijd om bijvoorbeeld dat ene jurkje te showen waar je deze zomer weer in wilt passen of een foto waar je je ideale gewicht nog had… Het maakt niet uit wat de reden is en om hoeveel kilo het gaat; iedereen is welkom!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com