You are here: Home » Beauty » Nieuwe kleuren van Essence en Catrice bij Kruidvat

Nieuwe kleuren van Essence en Catrice bij Kruidvat

geschreven door Constance

In januari en februari as. liggen er bij het Kruidvat 2 nieuwe make-up lijnen van Essence en Catrice.


In januari en februari 2012 ligt ook Limited Edition “Hidden World” by CATRICE bij Kruidvat. Poederachtige roze tinten en aardebruine tinten met coole glanseffecten. De Made To Stay Eyeshadow Soufflé voelt licht en luchtig aan op de oogleden en is er in 3 nuances. Voor de lippen zijn 3 nieuwe lipglosskleuren; rozen, roodfruit en warmbruin. En de luchtige Blush Mousse geven je wangen een natuurlijke kleur. De Illuminating Base egaliseert kleine oneffenheden en geeft je een perfecte teint. De nagellakken zijn er in de kleuren abrikoos, bruin en wit met een langhoudende finish èn een perfecte dekking. En natuurlijk zorg je ervoor dat de Secret Mirror in je tas zit.

Essence komt  met ‘crystalliced’ speciaal voor de winter. Deze make-up serie heeft delicate pasteltinten en subtiele glinstereffecten. Er zijn 4 kleuren in de liquid eyeshadow die je heel makkelijk met je vingers aanbrengt. En met de Snow flake mascara topper breng je witte glinsterdeeltjes op je wimpertopjes aan. Met de zachte glitter froster in goud of zilver word je een echte sneeuwkoningin want Glitter froster creëert prachtige glanzende sneeuwvlok-achtige highlights op ogen, lippen en gezicht. Ook zijn 3 nieuwe kleuren lipgloss en is de liquid highlighter een absolute must-have want de glinsterende vloeistof smelt samen met de huid van gezicht en hals en zorgt voor een stralende teint! Ook je nagels komen in winterse sferen met 5 bijzondere nagellakkleuren in hoogglans met glittereffect. En met hulp van de nagelstickers (sneeuwvlokjes en ijskristallen) krijgen je nagels de ultieme winterlook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com