You are here: Home » Accessoires » HUGO BOSS accessoires

HUGO BOSS accessoires

geschreven door Constance

Hugo Boss heeft sinds kort een grote collectie met accessoires voor je smartphone en/of je tablet.

Deze collectie is stijlvol, ingetogen maar toch elegant en gemaakt van mooie materialen en hebben een aantal subtiele details. De eerste collectie bestaat uit 4 lijnen. Hugo Boss ontwierp samen met het Nederlandse Telecom Lifestyle Fashion de accessoires voor de iPhone 4 & 4S en de meest gangbare mobiele telefoons en de iPad2. De 4 themalijnen zijn gebaseerd op de huidige trends en collecties van Hugo Boss; CONSTRUCTION, EXPLORER, HIGHLANDS en METROPOLIS.

CONSTRUCTION – Moderne architectuur, strakke lijnen en artistieke patronen en prints staan centraal bij deze lijn, gebaseerd op de huidige Hugo Boss MEN en WOMEN modecollecties.

EXPLORER – De robuuste en stoere cases in de EXPLORER lijnen ademen de sfeer uit romantische tijden van avontuurlijke ontdekkingsreizen. De mix van canvas en leer in natuurlijke tinten passen helemaal bij de internationale reiziger van nu.

HIGHLANDS – Het is niet de eerste en vast ook niet de laatste keer dat de Schotse Hooglanden een inspiratiebron waren in de modewereld. De Hugo Boss HIGHLANDS lijn combineert leer met ruwe wol, met een subtiel herringbone patroon.

METROPOLIS – Wie een urban lifestyle koestert, zal zijn gadgets graag aankleden met de METROPOLIS lijn. De afwisseling van zacht kalfsleer met koel metaal en opvallende stiksels maken de METROPOLIS lijn net zo veelzijdig als de wereldsteden van nu.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com