You are here: Home » Accessoires » Waterproof Samsung Galaxy Xcover

Waterproof Samsung Galaxy Xcover

geschreven door Constance

Heb jij wel eens je mobieltje in het toilet laten vallen? Het schijnt regelmatig voor te komen en meer bij mannen dan bij vrouwen.

Speciaal hiervoor heeft Samsung de Galaxy Xcover (GR-S5690) ontwikkeld, want deze Galaxy is nl. stof- en waterproof! De Samsung Galaxy Xcover is een robuuste smartphone en is waterproof tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten. Het toestel is extra flexibel dankzij een verstevigd display. Het display dat tegen krassen bestand is, is gemaakt van getemperd glas dat vier tot vijf keer sterker dan normaal glas is.

De Samsung Galaxy Xcover werkt met Android 2.3 (Gingerbread) en dit de nieuwste Android versie. De Samsung Galaxy Xcover heeft ook Samsungs Social Hub. Hiermee kun je communiceren met wie en hoe jij wilt vanaf één plek: het contactenoverzicht. De communicatiegeschiedenis, instant messenger status en updates van de social networksites zijn allemaal op één plek samengebracht. Je hebt direct toegang tot de verschillende typen berichten, zoals push e-mail, sms-berichten en social networkservices en je kunt direct reageren zonder de individuele app’s te openen. De Galaxy Xcover heeft een 3 megapixel autofocus-camera met LED-flitser. Deze flitser kan ook dienst doen als zaklamp.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com