You are here: Home » Beauty » Brazilian Fruit huidverzorging

Brazilian Fruit huidverzorging

geschreven door Constance
kerstboom

Misschien heb je, tijdens de ladiesnights van Holland Casino of Pathe, al kennis gemaakt met de huidverzorgingsproducten van Brazilian Fruit. Of heb je al in de Grazia en de Jacky een artikel gelezen.

De producten van Brazilian Fruit zijn gemaakt van unieke inheemse geneeskrachtige ingrediënten uit de FSC-gecertificeerde bossen in de Amazone van Brazilië, en hierdoor verantwoord. Ook is de verpakking recyclebaar en als klap op de vuurpijl heeft de fabriek het certificaat van de ‘Abrinq Foundation’, wat betekent dat er bij de productie geen gebruik wordt gemaakt van kinderarbeid. Maw. de producten voldoen gegarandeerd aan de hoogste eisen van sociaal, milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer. Verder zijn  producten niet op dieren getest, bevatten geen parabenen en minerale olie.

Er zijn momenteel 6 verschillende geuren (Acai, Brazil Nut, Caiparinha, Cupuacu, Guarana en Passion Fruit) en van elke geur zijn er verschillende producten zoals bodyboter, bodycrème, bodyscrub, bodysplash, bodygel en bad & douchegel. Je kunt deze producten bestellen via de webshop. En andere manier om kennis te maken met de Brazilian Fruit huidverzorgingslijn is tijdens de Brazilian Beauty Workshops bij je thuis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com