You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe smaken Pickwick thee

Nieuwe smaken Pickwick thee

geschreven door Constance

Ongeveer 2 weken stond de postbode op de stoep met een mooie witte Pickwick theedoos. De doos alleen was al geweldig, maar in de doos zaten een aantal Pickwick theesoorten uit het Delicious Spices assortiment, waaronder de 3 nieuwste variëteiten: Caramalised Pear, Chocolate Mint en Smooth Chai.

De 3 nieuwe varianten zijn zgn. verwentheeën waarbij de nadruk ligt op specerijen. De smaken in Caramelised Pear zijn kaneel, peer en karamel en deze thee is erg lekker als je iets lekker zoets erbij eet. Chocolate Mint is een ‘vloeibaar’ chocolaatje met een mint nasmaak, dus ideaal voor iedereen die van (verse) muntthee houdt maar daar wel een lekkere bonbon bij eet. En Smooth Chai is een combinatie van gember, kruidnagel, anijs en kaneel. In Indiä wordt deze thee altijd met melk gedronken, zowel koud als warm. De andere smaken in het Delicious Spices assortiment zijn Turkish Apple, Minty Morocco, Zoethout, Kaneel, Autumn Storm en Winter Glow.

De bekende tv-kok Rudolph van Veen heeft voor deze 3 nieuwe theeën, een 7-tal heerlijke recepten bedacht die perfect bij deze 3 Delicious Spices soorten passen en deze kan je op Facebook bekijken en ook een kookworkshop winnen.

En waarschijnlijk ben je benieuwd welke smaak mijn favoriet is. Al jaren drink ik Zoethout (altijd lekker) maar de verrassing was voor mij toch wel de Chocolate Mint.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com