You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Handschoenen voor je Smartphone

Handschoenen voor je Smartphone

geschreven door Constance

Het wordt weer kouder en dan draag ik vaak handschoenen en dat is reuze onhandig als ik gebeld wordt, want om mijn Smartphone op te nemen moet ik eerst een slide-beweging maken en dat gaat moeilijk met  handschoenen aan of ik moet ze eerst uitdoen en dat kost weer tijd. (En is koud.) En als je op het station even je iPad of Tablet te voorschijn haalt om de krant te lezen is dat ook niet te doen met handschoenen aan want het scherm reageert anders niet.

Maar met de Mujjo touchscreen handschoenen kun je de slide beweging op je telefoon namelijk wel gewoon maken en kan je je handschoenen aanhouden! De handschoenen zijn bedekt met een speciale stof die door het touchscreen scherm wordt herkend als een echte vinger. Je kunt dus met je handschoenen aan toch het touchscreen bedienen. Hoe werken de Mujjo handschoenen? Capacitieve touchscreens reageren op je huid omdat die geleidende eigenschappen bezit. Reguliere handschoenen zijn niet geleidend waardoor een touchscreen niet reageert. In handschoenen van Mujjo echter, zijn nylon garen met een zilver coating verweven. Zilver maakt de Mujjo handschoenen geleidend, waardoor de Smartphone of Tablet wel reageert.

De zwartgrijze Mujjo handschoenen zijn er dames en voor heren en je kunt alle vingers van de handschoenen gebruiken. De handschoenen zijn geschikt voor alle touchscreen apparaten zoals de iPhone, Blackberry, Samsung, HTC, LG en werken ook met je iPad of Galaxy Tab!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com