You are here: Home » Huis & Tuin » Kersttrends

Kersttrends

geschreven door Constance

Over ruim 3 maanden is het alweer Kerst en natuurlijk wil je je boom weer helemaal optuigen volgens de trends van 2011! De Intratuin komt met 4 trends: zuiver, chic, creatief en natuurlijk.

Zuiver: Deze trend past helemaal bij een moderne inrichting. Er wordt gebruik gemaakt van koele tinten als wit, grijs, blauw, donkerbruin en naturellen die samen een rustig effect creëren. Nieuwe combinaties tussen industriële materialen als glas, rvs en beton met natuurlijke materialen als hout, klei en canvas geven een behaaglijk, maar ook een ruw en stoer gevoel. Grove katoenen stoffen met grafische prints passen hier perfect bij.

Chic: In deze trend komen verschillende werelden samen middels een warm kleurenspel van kersenrood, flessengroen, paars, roze en warm grijs. Gecombineerd met materialen als zilver, goud, gegraveerd glas, porselein, aardewerk en luxe stoffen als velours en zijde breng jij jouw huis in oosterse sferen.
Zuiver: Intratuin voorspelt dat deze trend in vele interieurs terug te zien zal zijn vanwege de neutrale basis die gemixed met warme tinten gemakkelijk een vrolijke sfeer creëert. Let wel; de kerstboom is niet compleet zonder creaties van vilt, karton, raffia, breisels, borduursels en zelfs hout. Mix en match er op los met verschillende prints van bijvoorbeeld huisjes, vogels en bloemen. Gecombineerd met veel groene planten wordt dit een heel gezellig en levendig kerstinterieur!

Creatief: Een trend perfect voor de stijlvolle romanticus. Natuurlijke tinten voeren de boventoon; wit, vergrijst groen met zachtroze accenten. Mix subtiele handgemaakte decoraties met natuurlijke, warme, wollen materialen en gevlochten, gestanste of gehaakte stoffen. Trek je gebreide sloffen aan en nestel jezelf op de bank. Laat die koude dagen maar komen!

En op woensdag 16 november is Intratuin vanaf 19.00 uur dé plek om inspiratie op te doen voor jouw kerstinterieur. Tijdens de, inmiddels beroemde, Ladies Night trakteert Intratuin vrouwen op een uniek avondje uit. Er is van alles te beleven zoals kookdemonstraties, creatieve workshops waarbij je tips krijgt hoe je een kersttafel feestelijk aankleedt, kransen kan maken in verschillende stijlgroepen, cadeautjes extra feestelijk leert inpakken en kersthuisjes kan versieren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com