You are here: Home » Beauty » Aussie haarverzorging

Aussie haarverzorging

geschreven door Constance

Ik heb het al eerder aangekondigd, vanaf oktober kan je bij de Etos terecht voor Aussie haarverzorging.

Waar bestaat de Aussie haarverzorgingslijn uit? Er zijn in het totaal 14 verschillende shampoos en conditioners en deze zijn onderverdeeld in 5 categorieën: Aussie Colour Mate (Shampoo, Conditioner en Miracle Colour die gekleurd haar verzorging en glans geeft), Aussie Miracle Moist (Shampoo en Conditioner speciaal bedoeld voor droog en beschadigd haar), Aussie Aussome Volume (Shampoo en Conditioner voor moe en futloos haar die ervoor zorgt dat je haar meer volume krijgt), Aussie Luscious Long (Shampoo, Conditioner en Miracle die lang haar die juiste verzorging geeft van je wortel tot de puntjes), Aussie Frizz Miracle (Shampoo, Conditioner en Frizz Remedy dat pluis-, onhandelbaar- en statisch haar weer laat glanzen en zacht maakt).

En tenslotte is er nog Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM). (Dit is Aussie’s meest succesvolle product en het is een intensieve conditioner die het haar laat glanzen en zacht maakt en perfect is voor gespleten punten.) Er zijn van de 3MM in de UK al meer dan 45 miljoen flessen van verkocht.

Iedere Aussie fles zitten eeuwenoude Australische ingrediënten, zoals eucalyptus, munt, avocado, quandong en perzikpit-olie en alle producten ruiken ook heerlijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com