You are here: Home » Beauty » Producten voor na het scheren voor mannen: gezichtscreme van Kiehl’s

Producten voor na het scheren voor mannen: gezichtscreme van Kiehl’s

geschreven door testman

Wat smeren mannen na het scheren op hun gezicht? Of eigenlijk, wat smeren mannen op hun gezicht ter verzorging in het algemeen?
Testman geeft graag toe dat hij ijdel is en hij smeert dan ook al jaren. En eerlijk gezegd doet hij dat niet zozeer tegen de rimpels (wonderen bestaan nu eenmaal niet, maar alle beetjes helpen), het geeft Testman ook gewoon een prettig gevoel dat hij goed zorgt voor zijn gezicht zorgt. Een fris uiterlijk geeft Testman een frisser gevoel.

Twee keer per dag het gezicht reinigen, ziet Testman als de basis. En daarna een creme die verzorgt en verkwikt. Uit New York kent Testman Kiehls’s en ook Amsterdam heeft tegenwoordig haar eigen Kiehl’s winkel, net om de hoek van de PC Hoofdstraat. En van Keihl’s mocht testman de Facial Fuel Transformer testen.

Wat Testman aanspreekt, is de doseerpomp op de fles. Losse dopjes zorgen bij Testman vaak voor aangekoekte creme op de opening van de fles, niet hygiënisch maar ook niet fijn in gebruik. Dat is alvast een pluspunt. De creme is prettig in gebruik en smeert lekker, waarbij deze snel intrekt. Heeft Testman al minder rimpels of ziet hij al verbeteringen in zijn gezicht? Nee, maar testman gebruikt dit soort middelen vooral om het verouderingsproces te stagneren en zoals al eerder gezegd, Testman is van mening dat wonderen op dat gebied niet bestaan. Maar voor wie een lekkere creme zoekt, die je het gevoel geeft dat je goed voor jezelf zorgt, voor al die mannen is de Kiehl’s Facial Fual Transformer een prima keuze. Oh ja en Testman krijgt een grote grijns van de term Transformer, dat klinkt lekker mannelijk.
voor wie

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com