You are here: Home » Accessoires » De Jabra DRIVE carkit

De Jabra DRIVE carkit

geschreven door Constance

Er bellen nog steeds heel veel mensen niet handsfree in de auto en 1 (slecht) excuus is vaak dat een Bluetooth carkit zo kostbaar is en daarom komt Jabra met een voordelige carkit, de Jabra DRIVE.

Met de Jabra DRIVE ben je tijdens het rijden gelijk verbonden zonder setup (want iedereen heeft een vreselijke hekel aan het doorworstelen van een dikke gebruiksaanwijzing). Verder kan de  easy carkit verbinding maken met twee mobiele telefoons tegelijkertijd, waardoor je gesprekken kunt voeren met zowel je zakelijke èn je privé mobiele telefoon. Een display geeft de batterij-status en Bluetooth-verbinding (3.0) aan. Tevens beschikt de carkit over grote volume- en aan/uit-knoppen. De batterij gaat 20 uur lang mee en heeft een standby tijd van 30 dagen. En de DRIVE kost slechts euro 49,95.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com