You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: HTC ChaCha

Gadget Test: HTC ChaCha

geschreven door Constance

Ruim 2 weken geleden heb ik de HTC ChaCha binnengekregen voor een uitgebreide test en ik heb hem niet alleen getest, ook Testman is aan de slag gegaan met de HTC ChaCha.

Zoals ik al eerder meldde heeft de HTC ChaCha een toetsenbordje en dat is wel erg handig als je veel mailt, sms’t, What’s app’t en natuurlijk op Facebook berichten plaatst, want de HTC ChaCha is nl. een Facebook telefoon.

De Facebook knop geeft je gelijk toegang tot Facebook-functies en deze knop licht op als je je content kan delen of om een update te doen. Natuurlijk kan je je status updaten, artikelen delen, een foto maken en deze gelijk uploaden en bij Places inchecken. Een andere leuke toepassing van de Facebook knop is dat je je Facebook vrienden kan laten weten naar welke muziek je luistert en het nummer kan je gelijk met hen delen. Ook zijn er nieuwe Facebook widgets en Facebook Chat en Messages.

Het toetsenbord dat onder het 2,6 inch touchscreen zit, zorgt er wel voor dat het scherm wat kleiner is (als je een groter scherm wilt hebben dan is HTC Salsa een betere keuze. Dit is ook een Facebook phone, maar heeft weer geen ‘echt’ toetsenbord). Verder heeft de ChaCha een 5 megapixels camera, met flits maar zonder zoom, en aan de voorkant een VGA camera, die ook geschikt is voor videobellen.

Het vervolg van de test wordt komende week geschreven door Testman aangezien hij de HTC ChaCha ook een week in gebruik heeft genomen, als fervent Twitteraar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com