You are here: Home » Accessoires » Norton Safe Web voor Facebook

Norton Safe Web voor Facebook

geschreven door Constance

Je kent ze waarschijnlijk wel, zgn. leuke filmpjes op Facebook met een intrigerende titel om je te prikkelen om erop te klikken. En als je dat doet staat het filmpje ook bij al je vrienden op hun wall. Dit is een vorm van spam.

Norton by Symantec heeft Norton Safe Web voor Facebook, een gratis ’tool’ die jouw nieuwsfeed scant op veiligheids risico’s zoals spam en phishing. Dus voordat je op zo’n filmpje of een andere link klikt, laat je Norton een snelle scan doen om zeker te weten dat het geen spam is. Om te checken of andere sites veilig zijn – ook handig voor je last-minute vakantieboekingen, kun je Norton Safe Web gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com