You are here: Home » Accessoires » Trebs multifunctionele pan

Trebs multifunctionele pan

geschreven door Constance

Ben je kleinbehuisd en wil je met slechts 1 apparaat kunnen stomen, braden, roerbakken, frituren, sudderen èn fonduen?

Dat kan allemaal met de Trebs Comfortcook, want deze 6-in-1 Multicooker kan dit allemaal voor je doen, dmv. de voorgeprogrammeerde temperatuurinstellingen en het apparaat heeft een inhoud van 5 liter. Het compacte en fraai vormgegeven apparaat is niet alleen zeer geschikt als ‘alleskunner’ voor gebruik in kleine keukens, maar is ook ideaal voor op vakantie of in de studentenkamer. De Comfortcook wordt geleverd met een frituurmandje, een stoomrooster, een opscheplepel, zes fonduevorkjes en een aantal recepten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XYXKMChDns8&feature=player_embedded[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com