You are here: Home » Beauty » Dove producten voor droog haar

Dove producten voor droog haar

geschreven door Constance

In de zomer heeft je haar altijd veel meer te lijden, door zon, zee en chloor en dat geldt helemaal als je je haar kleurt, stylt of föhnt.

Dove introduceert een nieuwe haarverzorgingslijn, Dove Nourishing Oil Care. Dove Nourishing Oil Care maakt deel uit van het Dove Hair Therapy-assortiment  en bestaat uit een shampoo, een reguliere conditioner, een intensieve conditioner en een voedend masker. Alle producten bevatten voedende oliën, zoals natuurlijke amandelolie, kokosolie en minerale oliën. Oliën die zo fijn zijn dat ze snel worden opgenomen zonder je haar vet te maken of te verzwaren.

Amandel- en kokosolie worden al duizenden jaren verwerkt in allerlei schoonheidsproducten. In Azië en het Midden-Oosten bijvoorbeeld gebruikt men al eeuwenlang amandelolie om het haar vol, zacht en glanzend te maken. Amandelolie is rijk aan Omega 9, een vetzuur dat de celstructuur van droog haar helpt te herstellen, en is een bron van vitamines E en D, die zorgen voor zachter en sterker haar. Ook heeft amandelolie een reinigende werking. Kokosolie is een goed bewaard geheim uit Zuid-Azië waar het sinds jaar en dag wordt gebruikt voor allerlei ‘doelen’, waaronder het stimuleren van haargroei, het voorkomen van haaruitval en het verminderen van hoofdhuidirritatie. De structuur van kokosolie maakt dat deze gemakkelijk in de haarvezels dringt en daar het tekort aan lipiden aanvult. Je haar glanst en is makkelijk hanteerbaar.

En de werking van de Dagelijkse Intensieve Conditioner (speciaal geschikt voor extra droog, stug en pluizig haar) is heel uniek. Want dankzij de zogenoemde dubbele-streep-behandeling met een ‘witte en een gouden laag’, heeft deze conditioner wel drie keer zoveel voedingskracht als een gewone conditioner. Hoe het werkt? De witte laag sluit je haarschubben af om voeding te behouden en pluis te voorkomen; de gouden laag bevat de gewichtloze voedende oliën die het haar diep voeden en essentiële voedingsstoffen aanvullen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com