You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Nespresso machine van De’Longhi

Nieuwe Nespresso machine van De’Longhi

geschreven door Constance

Als jullie dit artikel lezen ben ik onderweg (of inmiddels al gearriveerd) naar de presentatie van de allernieuwste Nespresso machine van De’Longhi. Maar deze keer is de presentatie niet ergens op een trendy en hippe locatie in Nederland maar deze presentatie wordt gegeven in de De’Longhi fabriek in Treviso (Italië) op zo’n 30 minuten van Venetië! (Ik ben, samen met een aantal Belgische en Nederlandse collega’s ingevlogen.)

Nespresso bestaat nu alweer 25 jaar en in de afgelopen jaren heeft Nespresso samen met haar partners een aantal mooie machines op de markt gebracht, zoals Le Cube, de Essenza en recentelijk de Pixie machine.

En dit najaar lanceert Nespresso, ism. De’Longhi,  de Lattissima+. We krijgen een kijkje achter de schermen van De’Longhi en wordt de Lattissima+ gepresenteerd. Ook kan ik heerlijk rondneuzen in Venetië en lekker gaan genieten van culinair Italië.

Dus wordt vervolgd……………

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com