You are here: Home » Fashion » Shoppen.blogo.nl zit in Venetië

Shoppen.blogo.nl zit in Venetië

geschreven door Constance

Als jullie dit artikel lezen ben ik intussen gearriveerd in Venetië, want ik mag, namens Nespresso, bij de introductie van hun allernieuwste De’Longhi Nespresso koffiemachine aanwezig zijn. (Ik ben, samen met een aantal Belgische en Nederlandse journalisten, ingevlogen voor dit bijzondere tripje.)

De Lattissimo+ wordt gelanceerd in de De’Longhi fabriek in Treviso (30 minuten vanaf Venetië) en nadat wij hebben kennisgemaakt met dit nieuwe apparaat, krijg ik ook nog de gelegenheid om heerlijk te gaan shoppen in deze Italiaanse stad en ook nog te genieten van de Italiaanse keuken. Nu ben ik dol op winkelen (in Italië) en ik verwacht dat ik in Venetië ook mijn hart kan gaan ophalen aan mooie schoenen, tassen en kleding.

Ik kan nu niet meer dan een klein tipje van de sluier oplichten, maar dit verslag krijgt heel snel een uitgebreid vervolg. Dus nog even geduld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com