You are here: Home » Shoppen » Moederdag Tip: H20 Plus Sea Pure

Moederdag Tip: H20 Plus Sea Pure

geschreven door Constance
slaapkamer

Ik heb jullie eerder deze week al opmerkzaam gemaakt op de nieuwe gezichts- en lichaamsverzorgingslijn van H20 Plus: Sea Pure.

Nu heb ik van H20 Plus uit de Sea Pure serie de Replenishing Body Cream thuis gestuurd gekregen zodat ik niet alleen de gezichtsverzorgingsserie kon testen maar ook een van de lichaamsproducten. Het 1e wat opvalt als je de crème opbrengt is de heerlijke lavendel geur die gelijk het ultieme ‘spa’ gevoel geeft. Verder smeert de Body Cream goed uit en je huid wordt meteen gehydrateerd en verzorgd. Kortom, een perfect Moederdag- of verjaarsdagcadeau.

De serie van lichaamsproducten bestaat verder nog uit de Sea Pure Reviving Body Buffer, een scrub op basis van lavendel en zeezout en de Sea Pure Finishing Body Silk en dit is een een voedende bodyolie die de droge huid herstelReplenishing Body Cream en Sea Pure Finishing Body Silk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com