You are here: Home » Audio & video » Philips introduceert draagbare Blu-rayspeler

Philips introduceert draagbare Blu-rayspeler

geschreven door Constance

Reis je regelmatig met het vliegtuig, trein of auto en wil je altijd kunnen genieten van je eigen Blu-ray entertainment?

Philips heeft een draagbare Blu-rayspeler ontwikkeld die je overal kan laten genieten, zowel op reis als thuis want je kan deze Blu-rayspeler ook, dmv. HDMI, aansluiten op je eigen tv en genieten van al je films in Full HD-kwaliteit. Met de ingebouwde oplaadbare batterij kun je drie uur lang films afspelen en het lcd-scherm is 9″ inch groot. De speler wordt geleverd met een autoadapter voor gebruik in de auto, en in een elegante tas. Je kunt er tal van verschillende mediaformaten mee afspelen, (DVD, DivX, PM4, MOV en WMV), en er al je foto’s, muziek en video’s vanaf een USB-stick op weergeven. Dus nu verveel je je nooit meer op een lange (vlieg)reis!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com