You are here: Home » Shoppen » Nieuwe voetproducten van Footner

Nieuwe voetproducten van Footner

geschreven door Constance

Het merk Footner, bekend van oa. de Exfoliating Socks, heeft weer 2 nieuwe producten op de markt gebracht: Footner Foot Foam en Daily Repair Hielkloven Crème.

Footner Foot Foam is speciaal ontwikkeld om voeten te beschermen tegen snel terugkerende eeltvorming. Het schuim bevat ingrediënten die er samen voor zorgen dat eelt moeilijker op
de huid kan ontstaan. Insmeren geeft de voeten een onzichtbaar beschermend ‘filmpje’ dat de vorming van eelt aanzienlijk vertraagt. Dit maakt Footner Foot Foam tot een perfecte aanvulling op de Footner Exfoliating Socks die eelt verwijderen. Het schuim verzorgt en hydrateert waardoor je superzachte voeten krijgt.

Footner Daily Repair Hielkloven Crème is speciaal ontwikkeld als antwoord op producten die pijnlijke hielkloven camoufleren, maar de oorzaak hiervan (een extreem droge huid) niet verhelpen. De formule van Daily Repair Hielkloven Crème bevat een hoge dosering wei proteïne (eiwit). Dit eiwit zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Om de vochtbalans van de huid op peil te houden, bevat de crème melkzuur en kokosnoot olie die de huid intens hydrateren. Je kunt de Footner producten kopen bij de drogist en apotheek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com