You are here: Home » Beauty » Nieuwe producten van H2O Plus

Nieuwe producten van H2O Plus

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik aanwezig geweest bij de presentatie van de allernieuwste producten van H20 Plus: Sea Pure.

De Sea Pure collectie bestaat uit gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten die 96% en 98% natuurlijk zijn. De producten bevorderen de celvernieuwing en bestrijden en verminderen op deze manier de tekenen van het ouder worden. Je lichaam produceert (sirtuïnes) eiwitten die zorgen voor de aanmaak van collageen en de vernieuwing van de huidcellen, want naarmate je ouder wordt neemt deze productie af. De Sea Pure collectie van H2O Plus bevat een krachtige mix van aminozuren, verkregen uit diepzee ingrediënten, die de celvernieuwing stimuleren.

Alle Sea Pure producten zijn gecertificeerd door de Natural Products Association (NPA). Dit betekent dat Sea Pure voldoet aan een aantal strenge richtlijnen rondom natuurlijke ingrediënten, veiligheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid, volgens de Natural Standard for Personal Care Products. Alle Sea Pure producten bevatten minimaal 96% natuurlijke ingrediënten en bovendien zijn er geen sulfaten, parabenen, synthetische geuren in de formules verwerkt en zijn ook deze producten, net als alle andere H2O Plus producten niet getest op dieren.

De Sea Pure verzorgingscollectie bestaat uit zes producten: Sea Pure Creamy Facial Cleanser (98% natuurlijk), Sea Pure Gentle Refining Polish, Sea Pure Renewing Prep Tonic, Sea Pure Hydrating Lotion SPF 20, Sea Pure Hydrating Deep Moisture Cream, Sea Pure Perfecting Eye Cream.  (Deze zijn allemaal voor het gezicht en hals.) De Sea Pure collectie voor het lichaam zijn Sea Pure Reviving Body Buffer, Sea Pure Replenishing Body Cream en Sea Pure Finishing Body Silk.

Je kunt de H20 Plus producten kopen bij ICI Paris XL en bij de H20 Plus online winkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com