You are here: Home » Gadget nieuws » Moederdag Tip: Illy design espressomachine

Moederdag Tip: Illy design espressomachine

geschreven door Constance

Illy heeft, speciaal voor iedereen die van design houdt, een heel mooi model espressomachine ontwikkeld, de Illy Y1 Iperespresso.

Deze espressomachine maakt gebruik van het Iperespresso capsulesysteem en is een mooie combinatie tussen design en praktisch.  De Y1 is gemaakt van aluminium en de kopjeshouder van gehard glas. Je kunt de Y1 gebruiken voor espresso of lungo (een normaal kopje koffie) en door de pomp van 19 bar krijg je altijd een perfecte crèmelaag. De capsules worden in het apparaat opgevangen en je kunt zelf de hoeveelheid koffie, per kopje, regelen en doordat de lekbak in hoogte verstelbaar is passen er ook verschillende maten kopjes onder het apparaat. De Illy Y1 is er in het rood, wit en zwart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com