You are here: Home » Gadget nieuws » Dyson ventilator

Dyson ventilator

geschreven door Constance

We hebben alweer de 1e hittegolf achter de rug en het ziet er naar uit dat we, wederom, een warme hete zomer gaan krijgen. Nu heeft niet iedereen de luxe van een airco op kantoor (zeker als je, net als ik, vanaf huis werkt) maar dan is een beetje verkoeling toch welkom.

Natuurlijk kan je gaan voor een traditioneel model ventilator maar deze zijn over het algemeen niet alleen lelijk, maar vaak ook nog gevaarlijk en echt veel koude lucht krijg je ook niet. Maar er is door mijnheer Dyson (ja die van de stofzuigers) iets geheel nieuws ontwikkeld. Hij heeft nl. de Dyson Air Multiplier bedacht en dit zijn ventilatoren zonder schoepen maar ze geven je wel meer dan 15 keer meer koele en frisse lucht dan gewone ventilatoren. Er zijn 3 modellen, waarbij de Dyson AM01 een tafelmodel is en de Dyson AM02 en AM03 kan je op de grond plaatsen waarbij model AM03 ook in hoogte verstelbaar is. Mijnheer Dyson heeft een heel ingewikkeld verhaal over de techniek van de Dyson Air Multiplier op zijn website staan, maar het komt er in het kort op neer dat zijn techniek de omringende lucht vermeerderd en daardoor krijg je een constante stroom van koele lucht. Wat ik het belangrijkste vind is dat de Dyson AM er allemaal mooi uitzien en dat ze een stuk veiliger zijn voor jezelf, katten (die van mij ligt nl. op ons bureau) en kinderen. Alleen hangt er wel behoorlijk prijskaartje aan deze ventilatoren, dat is wel logisch maar ook wel jammer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com