You are here: Home » Gadgets » Test: Skechers Shape-Ups

Test: Skechers Shape-Ups

geschreven door Constance

Vandaag is de laatste dag dat je kans maakt op een paar Skechers Shape-Ups, bij shoppen.blogo.nl. Wil je nog meedoen, ga dan naar dit artikel en stuur je antwoord in.

Nu ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd en wilde zelf ook ondervinden of de Skechers Shape-Ups inderdaad zorgen voor mooie strakke billen en (boven)benen en voor meer caloriëenverbranding. (Zelfs Kim Kardashian heeft haar mooie, ronde, vormen te danken aan de Skechers Shape-Ups.)

Ik heb van Skechers een paar Shape-Ups gekregen en wel het allernieuwste model: de Skechers SRR Restant Runner met de Shape-Ups technologie. Wat houdt deze technologie nu precies in? Elke schoen heeft een slijtvaste, ultra lichte rubberen zool, met daarboven de Shape-Ups hoge viscositeit kinetic wedge. Verder nog het kinetic return systeem en het ultra lichte, injection-molded, kinetec voetbed.

Het concept van de Shape-Ups bestaat verder uit 4 onderdelen: – Weerstand want de schoen is zo ontworpen voor een training met meer weerstand en de wedge-vormige zool zorgt ervoor dat je meer energie absorbeert en hierdoor moet je je spierkracht bij elke stap verhogen. – Absorptie krijg je dmv. de kinetic wedge die de impact absorbeert doordat de energie over je hele voet wordt verdeeld en daardoor wordt de druk op je gewrichten en rug verlicht en loop je comfortabeler. – Balans doordat er een lichte maar constante verschuiving in je gewicht plaatsvindt wordt je lichaam aangespannen en kan je je training intensiveren en ook krijg je een nieuw gevoel van balans. – Bewegingsruimte is het laatste onderdeel want door de ronde zool rol je je voet goed af en elke pas gaat vloeiend over in de volgende waardoor je soepeler gaat bewegen.

De aankomende tijd ga ik dan ook op mijn nieuwe Skechers Shape-Ups lopen en binnenkort volgt mijn testverhaal. Dus wordt vervolgd……………

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com