You are here: Home » Accessoires » Moederdag Tip: Sonos ZonePlayer S5

Moederdag Tip: Sonos ZonePlayer S5

geschreven door Constance

Speciaal voor de moeder (of bijna moeder) die van lekkere muziek houdt heeft Sonos de Sonos Zoneplayer S5.

De Sonos ZonePlayer S5 is een draadloos muzieksysteem waarmee je toegang hebt tot al je digitale muziek,  en meer dan 100.000 internetradiostations en muziekdiensten als Spotify. En in een handomdraai kan je je iPhone, iPod touch, iPad of Android Smartphone omtoveren tot een afstandsbediening. De Sonos ZonePlayer S5, in wit en zwart, is zeer eenvoudig in te stellen en ziet er ook heel stijlvol uit. Hij is ontworpen door de Nederlandse Mieko Kusano die op het VS-hoofdkantoor van Sonos in Santa Barbara werkt.

Deze week volgt er een uitgebreid testrapport van de Sonos ZonePlayer S5, want ik heb hem een tijdje mogen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com