You are here: Home » Accessoires » Elho opbergbox

Elho opbergbox

geschreven door Constance

Elho heeft een nieuw product op de markt gebracht, nl.  Each & every day® en dit zijn multifunctionele design opbergboxen van kunststof.

De vrolijke serie bestaat uit Lizzy, Julia en Jill en is geschikt voor het opbergen van allerlei verschillende dingen maar ook planten zich er goed in thuis! Deze opbergboxen passen in elke ruimte in huis en zijn door de vrolijke kleuren ook nog eens decoratief.  Organiseer je spullen zodat je elke dag opnieuw alles wat je nodig hebt in een handomdraai terugvindt.

Lizzy is een multifunctionele tas die aan de muur kan worden bevestigd. Ook Julia kan met een haakje aan de muur worden opgehangen en is de perfecte hulp bij het georganiseerd opbergen van spullen. Schoenen, sokken, de vuile vaat en planten voelen zich thuis in de Jill de handige opbergbak voor 101 spulletjes.

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?