Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Sacha lanceert Sneakerlijn Sacha lanceert Sneakerlijn
  • Reebok Ventilator is 25 jaar oud Reebok Ventilator is 25 jaar oud
  • Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière
  • Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014 Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014
  • Nieuwe FRETONS collectie Nieuwe FRETONS collectie
shoppen

Mail & win: Skechers Shape Ups

Je kunt bij House of Shoes nu ook terecht voor de schoenen die ervoor zorgen dat Kim Kardashian zulke mooie strakke benen en billen heeft: de Skechers Shape Up!

De Skechers Shape Ups zijn ontworpen om benen, billen en andere belangrijke spiergroepen te trainen en te verstevigen, doordat je je manier van lopen te verandert. Verder kan regelmatig lopen op de Shape Ups zorgen voor gewichtsverlies, het versterken van je rug, kuiten en billen, vermindering van cellulitis en een betere doorbloeding geven, je houding verbeteren en de druk op je enkels en knieën wordt vermindert. Tevens kan je de Shape Ups dragen tijdens het shoppen maar ook bij je Zumba of Body Pump les. En zijn er niet alleen voor dames, maar ook voor kinderen en mannen. (En gelukkig worden de schoenen al een stuk mooier, en dat geldt zeker voor de zomerse modellen.)

Vandaag hoor je meer over de Skeckers Shape Ups bij Radio 10 Gold en op ladygadgets.blogo.nl kan je meer lezen over de speciale iPhone app.

Mail & Win: ik mag, namens House of Shoes, 1 paar Skechers Shape Ups (twv. euro 99,95) weggeven. Wat moet je doen om net als Kim Kardashina mooie billen en benen te krijgen en zelf een paar Shape Ups te kunnen proberen. Geef voor 30 april as., ovv. Skechers, antwoord op de volgende vraag: Je kunt bij House of Shoes ook je schoenen afhalen. In welke plaats is dat Stuur je antwoord, incl. je naam en adresgegevens, naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?