You are here: Home » Accessoires » iPhone App: Skechers FitTracker

iPhone App: Skechers FitTracker

geschreven door Constance

Het Amerikaanse sneakermerk Skechers is momenteel helemaal in, mede doordat zij een zeer bijzondere sneaker in haar assortiment heeft, de Skechers Shape Up.

Een van de bekendste draagsters van de Shape Up schoenen, is Kim Kardashian en zij zegt dat zij haar mooie rondingen onder meer te danken heeft aan de Skechers Shape Up gympen. Er komen voor aankomend voorjaar weer een paar leuke modellen aan (ik vind vooral de Kinetix Response in de lichte kleuren erg mooi.) Nu kun je de Skechers Shape Up’s tijdens het shoppen dragen maar ook tijdens een Zumba-of Body Pump les. Maar ben je nu niet zo’n sportschool type dan kan je ook terecht voor een app voor op de iPhone (wanneer komt de Android app?) en hiermee kan je een workout programma samenstellen dat helemaal op basis van de Shape Up’s gemaakt is. En de Skechers FitTracker is gratis te downloaden.

Vandaag heb ik het ook op Radio 10 Gold over de Skechers Shape Up sneakers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com