You are here: Home » Accessoires » Sieradenkluis

Sieradenkluis

geschreven door Constance

Ik ben deze week in New York, en ik kwam al wandelend op Madison Avenue, weg naar de Ralph Lauren winkel, de winkel Traum Safe tegen.

In de etalage van Traum Safe staan allerlei modellen kluizen opgesteld, en deze zijn speciaal bedoelt om je juwelen of sieraden in op te bergen. Elk model (groot en klein) heeft een kluisdeur, met aan de binnenkant een grote spiegel, en daarin een aantal lades om je je spullen in te doen.

Ik word hier gelijk helemaal hebberig van ( ik wil het, ik wil het, ik wil het) totdat ik de prijzen zag. Want de kluisjes kosten US$. 35.000,- tm US$. 205.000,-! Zoveel juwelen heb ik nu ook weer niet. Maar toch, als je je sieraden goed wilt opbergen en je hebt geld over…………

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com