Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • Carmen krulset mee op reis Carmen krulset mee op reis
  • Leitz WOW, voor een kleurige werkplek Leitz WOW, voor een kleurige werkplek
  • Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy Note
  • Gadgets van (wie anders) de Gadgetsfabriek Gadgets van (wie anders) de Gadgetsfabriek
  • Barry Atsma geeft zich bloot voor Pink Ribbon Barry Atsma geeft zich bloot voor Pink Ribbon
ladygadgets

Sieradenkluis

Ik ben deze week in New York, en ik kwam al wandelend op Madison Avenue, weg naar de Ralph Lauren winkel, de winkel Traum Safe tegen.

In de etalage van Traum Safe staan allerlei modellen kluizen opgesteld, en deze zijn speciaal bedoelt om je juwelen of sieraden in op te bergen. Elk model (groot en klein) heeft een kluisdeur, met aan de binnenkant een grote spiegel, en daarin een aantal lades om je je spullen in te doen.

Ik word hier gelijk helemaal hebberig van ( ik wil het, ik wil het, ik wil het) totdat ik de prijzen zag. Want de kluisjes kosten US$. 35.000,- tm US$. 205.000,-! Zoveel juwelen heb ik nu ook weer niet. Maar toch, als je je sieraden goed wilt opbergen en je hebt geld over…………

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?