You are here: Home » Gadgets » Sephora

Sephora

geschreven door Constance

Natuurlijk mag je New York niet verlaten zonder een bezoekje gebracht te hebben aan een van de geweldige Sephora winkels. (Natuurlijk hebben we deze nu ook bij ons, in een aantal V&D filialen maar deze halen het niet bij die in New York, en dan heb ik het niet alleen over het assortiment maar ook over de kennis en service.)

Ten eerste ga ik mijn ‘voorraad’ minerale make-up weer aanvullen, en ik moet ook een starterset meenemen voor Testvriendin Astrid. (Zij heeft geprobeerd hierover advies te krijgen bij de Sephora vestiging in Amstelveen, maar de verkoopster daar had van minerale make-up weinig of geen kaas gegeten, dus neem ik het maar lekker voor haar mee en het is in de US nog goedkoper ook.)

Maar er is een make-up merk (in Nederland alleen te koop bij Sephora) waar ik even de aandacht op wil vestigen en dat is Benefit Cosmetics San Francisco. Benefit Cosmetics is opgericht door de tweelingzussen Jean en Jane Ford. In 1976 openden ze hun eerste winkel in San Francisco genaamd The Face Place waar de producten zoals Benetint, lip plump en ooh la lift (nogal werden bedacht. Benefit Cosmetics staat bekend handige beautyprobleemoplossingen en haar complete make-up kits. Ik heb zelf oa. de Smoking Eyes set en natuurlijk de Lemon Aid (deze doe je onder je oogschaduw waardoor ie beter blijft zitten en je je ogen een frisse blik geeft). En sinds deze week heb ik de Ultra Shine Lip Shine ontdekt, dit is een niet plakkende, langhoudbare, matte lipgloss.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com