You are here: Home » Gadget nieuws » Philips Senseo is 10 jaar oud

Philips Senseo is 10 jaar oud

geschreven door Constance

Het 10-jarig jubileum van Senseo is  voor Philips en Douwe Egberts de aanleiding om via Facebook alle  Senseo-liefhebbers te vragen naar hun voorkeur bij het bedenken van een nieuw design van het allernieuwste Senseo koffiepadmachine.

Je kunt nog t/m morgen, via Facebook, stemmen op 5 verschillende ontwerpen en het model met de meeste stemmen gaat online verkocht worden bij Philips en in de DE Café. Natuurlijk is deze uitvoering een Limited Edition.

Wie zijn de ontwerpers? Eind 2010 werden via de Senseo website vier fans met een design-achtergrond geselecteerd. In een eerste workshop sessie met Philips Design en deze fans werden 65 verschillende designs ontworpen en besproken.Daarna werden er 15 voorstellen verder uitgewerkt, die vervolgens werden teruggebracht naar vijf ontwerpen. En uit deze 5 designs kan je kiezen op Facebook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com