Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Meld je aan voor de  Fjällräven Polar 2017 Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017
  • SENSEO Switch, het eerste 2-in-1 Senseo koffiezetapparaat SENSEO Switch, het eerste 2-in-1 Senseo koffiezetapparaat
  • Teva Original Summer Teva Original Summer
  • Senseo in een nieuw jasje Senseo in een nieuw jasje
  • SENSEO melkopschuimer SENSEO melkopschuimer
ladygadgets

Philips Senseo is 10 jaar oud

Het 10-jarig jubileum van Senseo is  voor Philips en Douwe Egberts de aanleiding om via Facebook alle  Senseo-liefhebbers te vragen naar hun voorkeur bij het bedenken van een nieuw design van het allernieuwste Senseo koffiepadmachine.

Je kunt nog t/m morgen, via Facebook, stemmen op 5 verschillende ontwerpen en het model met de meeste stemmen gaat online verkocht worden bij Philips en in de DE Café. Natuurlijk is deze uitvoering een Limited Edition.

Wie zijn de ontwerpers? Eind 2010 werden via de Senseo website vier fans met een design-achtergrond geselecteerd. In een eerste workshop sessie met Philips Design en deze fans werden 65 verschillende designs ontworpen en besproken.Daarna werden er 15 voorstellen verder uitgewerkt, die vervolgens werden teruggebracht naar vijf ontwerpen. En uit deze 5 designs kan je kiezen op Facebook.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?