Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Eco haarverzorging met bamboe

Het haarverzorgingsmerk Alterna heeft een Fair-Trade, Eco/Organische haarverzorgingslijn uitgebracht met de extracten van Kendi olie en Bamboe. Dit zorgt, samen met de andere ingrediënten voor gezond, glanzend, glad en pluisvrij haar.

Speciaal voor haar dat snel pluist is er de Anti-Frizz Shampoo. Deze milde sulfaatvrije shampoo, laat het haar er gladder, gezonder uitzien en ultrazacht aanvoelen. Natuurlijk is er ook een bijpassende conditioner die pluisvorming tegengaat en helpt gespleten punten te verminderen.

De Kendi Pure Treatment Oil is de topper uit het complete assortiment en geeft het beste resultaat op normaal tot dik haar. Net als de bamboe, wordt de gebruikte Kendi op duurzame wijze geoogst. En Alterna is het 1e professionele merk dat Kendi Oil in haarproducten toepast. Kendi Oil wordt direct opgenomen in het haar, geeft een intense glans, beschermt de kleur en gaat pluisvorming tegen terwijl het een uiterst verzorgende, voedende werking heeft. Perfect om mee te stylen of om je haar een extra boost te geven. En met de Kendi Dry Oil Mist, voor fijn tot normaal haar, ziet je haar er reuze gezond uit.

De producten van de Bamboo-lijn zijn erop gericht om het haar optimaal te voeden, te versterken en weer gezond te maken. Daarnaast werken ze vochtwerend en bieden bescherming tegen UV-straling en warme stylingtangen en föhns.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?